Кулинарно училище за момичета

Съдържа реклами
4,2
32,9 хил. отзива
5 млн.+
Изтегляния
Класификация на съдържанието
За всички възрасти
Екранна снимка
Екранна снимка
Екранна снимка
Екранна снимка
Екранна снимка
Екранна снимка
Екранна снимка
Екранна снимка
Екранна снимка
Екранна снимка
Екранна снимка
Екранна снимка
Екранна снимка
Екранна снимка
Екранна снимка

Всичко за тази игра

Cooking School 2020 - Готварски игри за момичета Ресторантът на радостта е най-добрата готварска игра за момичета в света! Насладете се на радостта от готвенето! Игри за момичета безплатно! Играйте на новите безплатни игри за готвене 2020 и най-доброто през 2019 г. в жанра на манията за производство на храни! Надстройте кухнята си и обслужвайте клиентите си в тези игри за производство на храни! Научете как да готвите нови рецепти като горещи пилешки крилца с пържени картофки и чипси! научете се от Chef of World как да готвите с лудост вкусни ястия и ястия! Победете треската си от лудостта на готварските игри днес и гответе вкусни ястия, ястия и десерти на мама във всяка страна по света! Младият готвач ще ви научи да готвите вкусни десерти Игри за бързо хранене!

Характеристика:
- 4 невероятни ресторанта с вкусна храна
- 200+ нива на вкусни рецепти
- Докоснете за готвене и лесно за игра
- Обслужвайте гладните си клиенти
- Вкусете храната на храната!

Пригответе и сервирайте вкусна храна с чаша прясно боб кафе за всички от вашето семейство и научете нови рецепти! Ще можете да приготвите вкусен американски пай и десерт от оригинална рецепта. Ще приготвите любимите си понички, чийзкейк и брауни. За десерта ще научите ваниловата сметана или шоколадов крем и плодови торти секретна формула! Пържени печени или печени на скара, свински котлети ще бъдат вкусни, както и да ги приготвите! Играйте с игри за лудост в готвенето на панда в реално време и се научете да готвите.

🔥 НОВИ ИГРИ ЗА ГОЛЯМИ 2020 & Игри за готвене 2020🔥 и CHEF GAMES за всички любители на Вкусната ХРАНА! станете МАЙСТЕРЧЕФ в тези игри за момичета 2020, преживейте лудостта на готвенето на ИГРИТЕ ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ВРЕМЕТО. Отворете РЕСТОРАНТИ по целия свят и станете CRAZY CHEF! 👩🏻🍳👩🍳👩🏽🍳👩🏾🍳👩🏿🍳

Играта за готвене на нов ресторант съдържа различни ресторанти като бърза храна, морски дарове, китайска, индийска храна, магазин за сняг, магазин за плаж и много други. Гответе вкусни ястия като луд готварски игри за момичета готвач, като използвате производител на бърза храна, за клиентите, които чакат на гишето на ресторанта.

Тази готварски игри за момичета дава всички забавления за момчета и момичета с много нива за игра.

Играйте нашата нова школа за готвене 2020 - Готварски игри за момичета Ресторант Радост днес!
Актуализирано на
28.08.2023 г.

Безопасност на данните

Безопасността започва с разбирането на това, как програмистите събират и споделят данните ви. Практиките за поверителност и сигурност на данните може да варират в зависимост от употребата от ваша страна, региона и възрастта ви. Тази информация е предоставена от програмиста и той може да я актуализира с течение на времето.
Това приложение може да споделя следните типове данни с трети страни
Местоположение, Активност в приложението и Идентификатори на устройството или други идентификатори
Не се събират данни
Научете повече за това, как програмистите декларират събирането
Данните се шифроват при предаване
Изтриването на данните не е възможно

Оценки и отзиви

4,2
29,7 хил. отзива
Потребител на Google
5 март 2020 г.
Тази игра е ожасна мн ожасна не ми Хр 😡😡 опитах поне сто пати да сложа крема вархо по-ничката и не стана 😡😡😤😤😤😤😡😡изтривам я веднага
35 души сметнаха този отзив за полезен
Според вас това беше ли полезно?
Потребител на Google
5 април 2020 г.
Тази игра изисква Wi-Fi😢
28 души сметнаха този отзив за полезен
Според вас това беше ли полезно?
Bojidar Stefanov
20 юли 2021 г.
Много хубава игра
Според вас това беше ли полезно?