Онлайн игри за готвене на кухнята на момичетата на Сара

кухнята

Какво обичат възрастните и децата? Сладолед, разбира се! И само сладоледената торта може да бъде по-вкусна от нея. Определено трябва да се научите как да го готвите, а момичето Сара ще ви помогне с това. Тя ще ви покаже стъпка по стъпка как да приготвите този вкусен десерт. Трябва да изпълните всички действия, следвайки инструкциите на Сара. И за да направите сладоледена торта във вашата кухня, вижте рецептата в началото на играта.

момичета

В тази игра заедно със Сара ще готвите японско ястие, но по американски. Трябва стриктно да следвате всички инструкции, които се появяват в долния ляв ъгъл на екрана. Завършете всички действия възможно най-бързо, за да получите не само безценен опит в готвенето на това ястие, но и точки за игра. Приготвянето на това ястие е съвсем просто и можете лесно да го повторите в кухнята си, но първо проверете подробната рецепта в началото на играта.

сара

В тази игра момичето Сара ще ви научи как да готвите кнедли във виртуалната си кухня. Ще ги приготвите с два различни пълнежа. Това ще бъдат кнедли с кайма и картофи. Следвайте точно инструкциите на Сара и със сигурност ще научите как да готвите това вкусно ястие и след това можете да готвите това ястие сами в кухнята си, след като се запознахте с рецептата в началото на играта.